sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Kuvia ja kuulumisia


Keskiviikkona vietettiin päivä Ylöjärvellä mökkeillen. Ilma oli ihan mielettömän nätti, jokseenkin olisi saanut olla vähän viileämpää, ja välillä aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta.
 Hallan kanssa käytiin kävelyllä katsomassa paikkoja ja juoksenneltiin ja leikittiin pihassa (Halla syöden mahdollisimman paljon kaikkea mitä vaan löysi). Samalla tuli mukavasti vahvistettua taas peruskäskyjä, kun Hallaa pidettiin vapaana, tietenkin koko ajan valvotusti. Mökiltä lehdettyämme käväisimme uimassa, Hallan tapauksessa enemminkin kahlailemassa, se kun ei uimaan tahtonut. Reissussa tuli ulkoilutettua kameraakin ihan urakalla. Kuvia siis tuli otettua muutamia.


Seuraavana päivänä suunnattiin taas Ylöjärvelle, tällä kertaa jäätiin yöksi. Alotettiin Hallan kanssa tutustumalla paikkaan ja käytiin pienellä kävelyllä. Takaisin tullessa Halla pääsi tutustumaan labbispentu Väinöön. Harmi kun tällä kertaa ei päässyt leikkimään, seuraavalla kerralla sitten.
Päivällä leikittiin, temppuiltiin, harjoiteltiin seisomista ja levättiin. Illalla lähdettiin taas kävelylle, päätettiin kävellä läheinen lenkki rannassa.Sää oli nätti, ja rannassa ei ollut juuri ketään muita, lukuunottamatta muutamaa Pokèmon go -pelaajaa. Käytiin Hallan kanssa rannassa kokeilemassa jos se kävis uimassa. Mutta ei, sen sijaan se sai kunnon hepulin, kaivoi kunnon kuopan ja juoksi tuhatta ja sataa.Varmasti ylinopeutta. Takaisin päin tulessa Halla olis ollut jo kaivamassa kuoppaa leikkipaikalle. Ehkei sinne kuoppaa, jatkettiin matkaa. Ainakin tulee illalla uni, kun näin paljon ollaan puuhailtu. Sitä ennen olis kuitenkin tehtävä jotain multaiselle koiralle, joka oli just kaivanut jäätävän kuopan. Harjaaminen kuitenkin riitti.
Ja niinkuin ehkä voitte arvata, samalla ulkoilutettiin kamera. Lisää kuvia, siis.


 Postauksen viimeiset neljä kuvaa on otettu Arboretumissa, kun eilen siellä käytiin. Kuviin oli pakko lisätä valotusta, sillä sää oli inhottavan pimeä ja harmaa, joka näkyi kuvissa liiankin hyvin.
Paljon oli liikkeellä porukkaa Pokèmon-jahdissa, Halla taas olisi halunnut jahdata joka ikistä lintua.Voi että sitä. Saa se sentään kärpäsen kiinni. Ainakin joskus.



1 kommentti: