♡H A L L A

Joskus pienimmät asiat ottavat suurimman paikan sydämestäsi.
-Nalle Puh

Karvin Strawberry field
"Halla"
Kultainennoutaja, narttu
s. 12.3.2016
Koiranet
                                                                                             
Blogin päätähti, iloinen ja utelias reilun vuoden vanha Halla. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin on myös Hallalla, siltä lempinimiä löytyy vaikka muille jakaa! Sitä kutsutaan usein muunmuassa nimillä Halle, Ipana ja Kakara.

Halla on kaikin puolin paras tyyppi, luonteeltaan iloinen, utelias ja seurallinen, mutta tarvitsee myös omaa rauhaa. Se on todella leikkisä ja nopea oppimaan, ja on usein häpeissään tehtyään väärin. Halla innostuu nopeasti uusista asioista, mutta osaa myös rauhoittua.
 Halla rakastaa ulkoilua; kukapa ei! Ulkoa löytyy paljon uutta ja ihmeellistä, perhosia ja lintuja on mukava ajaa takaa, vastaantulevan koiran kanssa olisi kiva leikkiä, mutta autot saattavat tuntua hurjilta. Sana syömään saa kaverin lähes sekoamaan, ja herkkupalan toivossa tehdään temputkin. 

Tällähetkellä harrastuksena toimivat rally-toko ja toko ja mätsäreissä käyminen. Tulevaisuudessa tavoitteena olisi kokeilla muitakin, uusia lajeja. Aika näyttää miten tästä edetään.


Hallalla hallussa: Istu, maahan, tänne, päivää (vasen), seuraa, ylävitonen (vasen), seiso, kieri, vilkuta, pam, sivu (istuu vasemalle viereen), irti, tassu (oikea), läppy (oikea), väli (istuu jalkojen väliin), viereen (istuu oikealle viereen), kierrä (kiertää esineen vasemmalta puolelta, harjoitellaan), seis (pysähtyy kävellessä, harjoitellaan), vapaa, putki (harjoitellaan), kasi (kahdeksikko jalkojen ympärillä), pyöri (Pyörähtää vastapäivään), pidä (pitää suussa esim. kapulaa)

Tuloksia:
20.8.-16  Match show, Your dog, sin-1, BIS-4
3.9.-16 Match show, Show-hau -kiertue, sin-1
11.9.-16 Match show, Mutalan koulun vanhempainyhdistys, sin-2


2 kommenttia: