keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Halla maalla

Näin heti alkuun, meidän isolla pienellä koiralla tuli eilen täyteen 4kk. Halla on tässä kuukauden sisään kasvanut huimasti, voin vain kuvitella mikä ero näkyy taas kuukauden päästä.

Viikonloppu kului todella nopeasti, lauantaina käytiin retkeilemässä ja sunnuntaina tallipihalla. Tallipihalla kävimme moikkaamassa muutamaa muuta kultaista, ja yhden omistajan kanssa alettiin juttelemaan Hallan vaaleasta väristä. Valkoinen kultainen. Osuvaa.
 Maanantaina taas lähdettiin Keski-Suomeen mökkeilemään, tätä on odotettu!


Loma aloitettiin käymällä lenkillä. Tosi mukavaa vaihtelua, kun autoja ei ihan jatkuvasti aja ohi, ja koiraa voi pitää vapaana. Kävely vaihtui kesken lenkin leikiksi useamman kerran. Jo pelkästään hyttyset, perhoset, kärpäset ja linnut olivat viihdettä Hallalle, onhan niitä kiva ajaa takaa. Siittä, miten paljon itse pidän hyttysistä, ei puhuta.
Eilen ja tänään sää on ollut tosi vaihtelevaa. Tästä huolimatta on tullut lenkkeiltyä, leikittyä ja treenattua pihalla, sisällä kun harjoittelu menee tässä hälinässä ihan säätämiseksi.
Itse toivoin kovasti, että Halla innostuisi uimaan, aiemmin se ei ole erityisesti kiinnostanut. Nyt kuitenkin käytiin pariin otteeseen uimassa. Uiminen oli kivaa, kuivatteleminen selkeästi ei. Onneks mukana on moppirotta, joka näyttääkin hämmästyttävän paljon märältä Hallalta.
Kuivumassa ollaankin oltu jo kerta toisensa jälkeen. Halla joutui suihkuunkin, ei tykännyt. Syynä Suomen kesä.

Moppirotat

Paljon ollaan myös temppuiltu, uusina temppuina harjoitellaan nyt sivu, väli ja vilkuta. Kaikki alkavat jo pikkuhiljaa sujua, vaikka pennulla onkin iskenyt päälle pieni uhmaikä. Lisäksi ollaan harjoiteltu Mansesterin Dogfestiin. Pakko myöntää että vähän jännittää, siittä kun viimeksi oon mätsäreissä käynyt, on yli vuosi, ellei kaksi. Silti odotan tapahtumaa innolla!

Nyt mulla on vihdoin ollut aikaa perehtyä paremmin uuteen kameraan, ja kuvia on tullut räpsittyä monta


Hei kato, mä oon täällä!
Mitä teille kuuluu? Mikä postauksen kuva oli suosikkisi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti