maanantai 17. heinäkuuta 2017

Tokokärpänen puraisi

Viime viikolla ollessani pienellä Euroopan matkalla, ja Hallan ollessa hyvällä ystävälläni hoidossa, pääsi joku tokokärpänen puraisemaan, ja motivaatio kasvoi entisestään. Hienon matkan jälkeen oli vähän vähemmän hienoa tulla kovassa flunssassa kotiin, kun vieläkään ei päästäisi kentälle höntsäilemään ja pitämään hauskaa. Näitäkin päiviä piristi se, että meille (vihdoin) löytyi Koirakoutsilta aikatulujen ja mun muiden harrastuksien kannalta sopiva tokon jatkokurssi, alkeiskurssinhan me käytiin jo kevättalvesta. Ensi kuun puolenvälin kieppeillä jatketaan siis taas ohjatuissa treeneissä, Sailan ryhmässä sunnuntaisin. Can't wait!


Eilen olin jo (vihdoin) sen verran hyvässä kunnossa flunssan jälkeen, että päätettiin illalla lähteä kentälle. Tätä oli ootettu! Sain kaverini Sofian mukaan kuvailemaan, kaikki treeneistä otetut kuvat ovat siis Sofian ottamia.
Meillä oli tosi hauskat treenit, koiralla heilui häntä ja oma hymyni näytti kuvissa yltävän korviin saakka. Mä vaan niin tykkään tosta koirasta!
Havaittavissa oli paljon kehitystä, etenkin seuraamisessa. Ohikulkevien autojen ja pyörien äänistä Halla ei välittänyt ollenkaan. Oli todella palkitsevaa nähdä harjoittelun tuottaneen tulosta, eihän se vieläkään mitenkään kokonaan hallussa ole, mutta iso askel on otettu eteenpäin kevään jälkeen.


Perusasentoon tuleminen vaatii lisää harjoittelua, Hallalla on tapana pompata paikalleen, tai tulla hieman eteen. Tähän pitää kiinnittää yhä enemmän huomiota, ja vahvistaa oikeaa paikkaa. Lisäksi otettiin vähän asennonvaihdoksia, jotka sujuivat melko hyvin (vaikka ensimäiset "maahan" ja "seiso" käskyt menivätkin sekaisin, hups), ja kapulaa, jonka harjoitteluun pitää pyytää neuvoja kurssilta. Lisäksi tietenkin leikittiin paljon, nyt kun lelupalkka on alkanut toimimaan. Ihan urheilusta menee itelläkin. :D
 Kaikin puolin hyvä mieli jäi eilisestä. Suunta on ylös!Muuten ei tosiaan olla mitään ihmeempiä tehty. Lomailtu, käyty maalla, pidetty hauskaa. Ennen tuota matkaa käytiin myös leikkimässä sisko-Hillan ja äiti-Hanin kanssa. Aina tosi mukavaa nähdä tuolla kultsuporukalla, toivottavasti otetaan taas pian uusiks!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti