keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Retki raunioille


 Eilen kävimme Pihlan ja Emman sekä Pihlan koiran, Nukan kanssa Epilässä vanhan maauimalan raunioilla. Pihla oli kyseistä paikkaa ehdottanut, ja ilmoitin heti, että mehän tullaan mukaan. Ennen kuin me Hallan kanssa päästiin paikalle, olivat Emma ja Pihla ehtineet käydä kiertämässä alueen, ja tsekkaamasssa potenttiaaliset kuvauspaikat, joita löytyikin ihan kiva määrä. Paikalle oli melko helppo löytää polkuja pitkin, vaikkei sinne mitään karttaa olekaan. Ja ihan ymmärrettäväähän tuo on, suojaahan se varmaan vähän mahdolliselta ilkivallalta.
Paikka oli melko roskainen, ja varovainen sai olla. Halla onneksi oli jo aiemmin purkanut ylimäräiset energiat, ja takaisin tullessa se olikin jo ihan naatti. Raunioilla oli hyvä, että Halla osaa pysyä paikallaan, muuten en olisi kyllä uskatanut sitä pitää irti laisinkaan.

Vakka itse keskityin paikalla lähinnä Hallan ohjaamiseen, tallentui omankin kameran muistikortille muutamia ihan kivoja kuvia. Niitä onkin tämä ilta mennyt käsitellessä. Valitsin suosikkini omista ja Emman kuvista tänne. Mistä tykkäät eniten?


Takaisin tullessa 'oikaistiin' Tohlopin metän kautta, ei tainnut olla ihan paras idea...
(c) Emma

(c) Emma
Vielä muutama (varoittava) sananen paikasta; rauniot ovat hieno paikka etenkin kuvaamiseen, mutta kuten usein tämän kaltaisilla paikoilla, sielläkin on paljon roskia ja lasinsiruja. Leikkimiseen se ei siis ole missään nimessä hyvä paikka. Raunioilla on oltava vähän varuillaan, ja katsottava mistä koiran kanssa pääsee kulkemaan turvallisesti. Yksin en tuonne ehkä itse lähtisi kuvailemaan, vaan paljon helpompaa on, jos on kaveri auttelemassa, ja esimerkiksi varmistamassa, ettei koira voi loukata itseään kuvia ottaessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti