torstai 30. kesäkuuta 2016

Blogi?

Nyt viimein meilläkin on pitkään harkittu blogi, tervetuloa siis seuraamaan meidän touhuja!



Me ollaan pikkuhiljaa opeteltu peruskäskyjä, ja nyt ollaan mietitty, mikä tulisi olemaan meidän laji. Taitaa se olla niin, että rally-tokoa lähdetään testaamaan, kun nyt alkaa olla osa käskyistä hanskassa.


Kaverini oli koiransa, Bean, kanssa käymässä eilen ja mietittiin vähän näitä tulevaisuuden suunnitelmia, huikeasti ensikuun lopulle asti. Katsottiin myös tulevia mätsäreitä, jotta päästäisiin testaamaan niitäkin. Hallan kanssa seisominen on vielä vähän hakusessa, mutta uskon vahvasti siihen, että sekin onnistuu pian.
Bea ja Halla tulivat mahtavasti toimeen keskenään, hippaleikit olivat hauskaa katsottavaa ja kuvattavaa. Hauskaa oli selvästi pennuillakin.
 Päivää -käskykin opittiin tuona samana päivänä, yllättävän nopeasti Halla tajusi mitä ajan takaa. Päivän kruunasi lyhyt metsälenkki ja hiekkakuoppa, jolla Halla olisi lähtenyyt jokaisen vierivän kiven perään. Höpsö. Samalla reissulla jatkettiin seuraa -käskyn opettelua, sekin alkoi jo pikkuhiljaa sujua.

Nopeasti tuo oppiikin, voi että kun oon monesti saanut olla ylpeä. Hieno pentu.




2 kommenttia:

  1. Söpö Halla! Kiva löytää tamperelaisen koirablogi niin tälläisenä melko uutena pirkanmaalaisena voi saada hyviä vinkkejä koiran kanssa tekemiseen :) mulla on siis vuoden vanha pitkäkarvainen collie.

    Käy ihmeessä myös kurkkaamassa meidän blogia pehkonelamaa.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista!
      Kävin vilkaisemassa blogiasi ja liittymässä lukijaksi, todella kaunis koira sulla!:)

      Poista