lauantai 15. lokakuuta 2016

Alive?

Elossa. Ainakin jotenkin, mutta mihin on jäänyt tää kirjoittaminen? Eh... Monta kertaahan oon tätäkin alkanut kirjoittaa, mutta eipä oo tullut valmiiksi asti.
Niinkuin ehkä voikin ajatella, on ihan hirmuisen vaikea muistaa mitä kaikkea ollaan touhuttu, joten ihan järjestyksessä nää eivät tuu. Melkoisen sekavaa kamaa tulossa, aloitetaanpa siis.


Ihan ensimmäisenä tietenkin pentujen toko/rally-toko -ryhmä Koirakoutsilla, jossa ollaan jo muutamia kertoja käyty. Tän kurssin myötä torstaista onkin tullut ihan viikon kohokohta. Monica (Monican ja Tarun blogiin tästä) oli kuvaaamassa yksiä meidän treeneistä, joten kuvia tulossa tässä lähiaikoina.
  Ollaan treenattu paljon kontaktia, perusasentoa, luoksetuloja, seuraamista ja tehty erilaista kohdetyöskentelyä. Kosketuskeppi on hallussa, tassuparketti paranee ja keilan kaataminen on Hallalle helppo homma. Huimasti ollaankin edistytty, ja perusasentokin alkaa jo olemaan sinne päin. Seuraaamista ollaan kursilla otettu pieniä pätkiä kerrallaan. Ehkä jatkossa saadan tännekin vähän jonkinsortin treenipäiväkirjaa. Innolla oootan että päästään taas treenailemaan, tuo kurssi on ollut ihan huippujuttu.
 Kapulankin pentu hiffas nyt kotona jotenkin, sitähän ei tarviikkaan sohia tassuilla, vaan ottaa suuhun!

Onnidogista onkin jo vähän aikaa. Lauantaina 11.9. olin kuuntelemassa pari luentoa, toisen aiheena toko-kokeet tuomarin näkökulmasta ja toisen koiran motivointi ja erilaiset vahvisteet. Paljon vinkkejä jatkoa ajatellen, ja vahvistui ajatus siitä, että rallyn sivuun aloitettaisiin myös toko. Ja mitä enemmän oon sitä ajatellut, alan vahvemmin oon sitä mieltä, että tän pentukurssin jälkeen jatketaan molempia.
Onnidogissa bongasin kentän reunalla jo heti saapuessa Berran kojun. Tyhjin käsin ei siis lähdetty... Vihdoin löytyy se treeniliivi, jonka lisäksi muutama uus motivointilelu, ja lisää herkkuja jemmaan. Voi materialismioonnellisuus... Niin mikä välineurheiija?
Kaikin puolin vaikutti tosi mukavalta tapahtumalta, ehdottomasti tullaan ensi vuonnakin, koira mukana.


Mätsäreitä on tullut kierrettyä parit, enkä erkkareistakaan ole tänne mitään kirjoittanut, hupsista vaan.
Erkkareista ei tällä kertaa sijaa tullut, mutta ihan kivalta tuo arvostelu näytti. Oli Halla hieno, eikä pistänyt mitään showta pystyyn, niinkuin vähän jännitin. Ei muuta kuin seuraavia näyttelyitä odotellessa, ollaan saatu paljon vinkkejä ja edistytty näissäkin jutuissa. Mätsäreissäkin on mennyt tosi hyvin, sin-1 Show-hau´n roadshow -kiertueelta ja sin-2 Mutalan koulun vanhempainyhdistyksen mätsäristä.  Saan minä olla ylpeä tuosta kakarasta.

Pari viikkoa sitten käytiin Pihlan ja Nukan kanssa Up and Under'issa lenkkeilemässä ja kuvailemassa. Oli todelia mukavaa, tälläisille vaan useemmin mukaan! Harmillisesti jouduttiin Hallan kanssa lähtemään jo ennen kuin Monica ja Taru tulivat.

(c) Pihla

Joku saattoi huomata, että blogi oli jonkinaikaa kiinni, sillä joku koodi täältä oli hajonnut. Lähipäivinä blogi sulkeutuu taas, jotta saadaan ulkka taas kuntoon. Tässä lähipäivinä yritän saada myös jonkin sortin syksyisen kuvapostauksen, sillä noita kuviahan on taas kiertynyt hirveä määrä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti