I H M I N E N

Julia Honkala
Tiimin ihminen, seiska-luokkalaianen Julia. Harrastuksiini kuuluvat alttoviulun soitto, valokuvaus, epäsäännöllinen ratsastus, itsenäinen urheileminen, sekä tietysti Hallan kanssa touhuaminen.
Aina omaa koiraa kinunnut lapsi.
Kyseessä siis ihminen, joka jo pienenä hurahti koiriin, rakastaa teetä ja suklaata, sekä musiikkia. Lana del reyn ja The Weekndin musiikin suurkuluttaja.

Koirista olen pitänyt pienestä asti, ja viimein pitkän ajan kinuamisen jälkeen, ollessani seitsemän, taloon tuli ensimmäinen koira, berninpaimenkoira Bono.
Bonon kanssa ei kummemmin mitään harrastettu, kävimme parissa mätsärien junior handlerissä, mutta siihen se kai jäikin. Varsinainen harrastaminen siis alkoi vasta Hallan myötä. Luin koirakirjoja ja opettelin koirarotuja. Bono oli ehdottomasti maailman paras ensimmäinen, aivan tavattoman ystävällinen koira. Bono kuitenkin nukkui pois 2015.
Halla löysi tänne tiensä sattuman kautta, vain viikon varoitusajalla. Kultainennoutaja ei ollut suunnitelmissa, vaan kotona oli mietitty aussieta tai bc'tä, näin kuitekin tälläkertaa.
Olin kevään tutustunut erilaisiin lajeihin, blogeihin ja nettisivustoihin, ja ihastunut rally-tokoon. Laji siis oli jo tiedossa, mutta sen lisäkisi tullaan Hallan kanssa varmasti kokeilemaan myös muita lajeja. Kun Halla oli jo talossa, alkoi tokokin kiinnostamaan, sitäkin tullaan varmasti kokeilemaan, ainakin vähän.Jos sinulla on kysyttävää, jätä ihmeessä kommentti tai lähetä sähköpostia osoitteeseen kultaisillatassuilla[at]gmail.com
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti